Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кърджали със свои делегати в Общото събрание на НСОРБ

 21 Февруари 2007

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис и председателят на Общинският съвет Сейфи Неджиб ще вземат участие в последно за мандата Общо събрание на Национално сдружение на общините в Република България.То ще се проведе утре в столицата.
С решение на Общински съвет - Кърджали от месец януари тази година бе даден мандат и се възложи на избраните за делегат и зам.делегат представители на община Кърджали в Общото събрание на НСОРБ да подкрепят Проекта за изменения и допълнения на Устава на Сдружението при неговото обсъждане и гласуване на заседанието утре.
Общото събрание е последно за мандат 2003 – 2007 година. Предвижда се по време на форума да бъде обсъдена и приета Програмата за дейност за 2007 г. В документът се очертават основните насоки за работа през следващата година. Той е разработен в няколко направления с определени стратегически цели и мерки както и срокове за изпълнението им. Една от първите задачи, които си поставя НСОРБ през тази година е свързана с иницииране приемането на качествено нова законодателна уредба на местното самоуправление, включваща и подготовката на нов Закон за местното самоуправление.
 Прочитания: 2292 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign