Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

С медали и купи се окичиха най-добрите в международния тенис турнир по тенис на корт в Кърджали

 16 Октомври 2017

Оспорвани мачове и добра игра показаха участниците в приключилия в неделя двудневен международен турнир по тенис на корт за купата на кмета. Двубоите се изиграха на кортовете в комплекс „Арпезос” , а в тях се включиха млади тенисисти от Гърция, Турция и България. Домакин бе Тенис клуб „Орфей“, а проявата бе част от програмата за Деня на града.
При момчетата до 10 години най-силно се представи Руси Несторов от Тенис клуб „Харманли“, а при момичетата Дуру Гюренлер от Люлебургаз, Турция. При по-големите, до 12 години, купата грабнаха представителите на тенис клуб „Орфей” Кърджали Мартина-Йоана Чобанова и Ерен Ердинч Всички останали участници получиха медали и тениски с фирмен знак.
В демонстрационните мачове на корт „Арпезос” се включиха силните състезатели от Комотини, Гърция, братята Спирос и Костас Терлемес, както и звездата на кърджалийски тенис Васил Иванов.
Медалите и купите на победителите връчиха Первин Риза, младши експерт в Дирекция „Хуманитарни дейности“ в община Кърджали и президентът на Тенис клуб „Орфей“ Рафи Хорикян.

Още снимки
 Прочитания: 1786 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign