Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж.Хасан Азис с награда за “Спорт и младежки политики”

 27 Октомври 2017

Община Кърджали спечели наградата в категория „Спорт и младежки политики“ в конкурса „Кмет на годината 2017“, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.По време на церемонията, министърът на спорта и младежта Красен Кралев връчи приза на зам.- кмета на община Кърджали инж.Катя Митовска.
Кърджали е победител в категория “Голяма община” с над 50 хил.души. При връчването на наградата министър Кралев подчерта, че напредъкът в изграждането на спортната инфраструктура в Кърджали е осезаем и до края на годината ще бъдат открити две важни спортни съоръжения – стадион „Дружба“ и закрития плувен басейн, в които са вложени близо 4 млн. лв. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи грамотите на кметовете отличници в категорията „Спорт и младежки политики“на победителите по време на церемонията „Кмет на годината 2017“ в "София Тех Парк“.

Това е поредно отличие за кърджалийския кмет в националния конкурс „Кмет на годината“. Миналата година инж.Хасан Азис получи наградата „Кмет на гражданите 2016г.“ и беше избран за „Кмет на месец март 2016 г.” за „Съхранение на патриотичния дух” по повод честването на националния празник 3 март. Инж.Хасан Азис получи и национална награда от конкурса „Кмет на годината“ за мандат 2011-2015г. в категория „Пълноценна жизнената среда” за повишаване качеството на живот и потенциалните възможности за развитие на Кърджали. През 2015 г. г-н Азис стана носител на приза за „Кмет на месец март” за успешно справяне с проблемите, възникнали в общината след снежното бедствие.

Още снимки
 Прочитания: 3207 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign