Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж.Хасан Азис получи почетен плакет и поздравления от БФС и УЕФА за детския футбол

 11 Декември 2017Президентът на УЕФА Александър Чеферин, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев и ръководството на Българския футболен съюз взеха участие в среща с представители на Националното сдружение на Общините в България, която се проведе на Националната футболна база. На срещата присъства и ръководителят на отдел „Национални Асоциации“ към УЕФА Зоран Лакович, съобщава Порталът на българските общини.
Сред основните теми на срещата бе сътрудничеството между УЕФА, БФС и Общините в България. Обсъдени бяха различни възможности за подобряването на инфраструктурата на детско-юношеските школи в различните региони на страната с помощта на УЕФА, БФС и Общините, както и прилагането на новата програма на УЕФА за училищен футбол и успешното продължение на програмата „Грасрутс“.
От своя страна кметовете изразиха задоволство от срещата и планираните действия за развитието на футбола в Общините, които управляват.
Всеки един от присъстващите получи почетен плакет и поздравления от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Отличия получиха кметовете на общините Кърджали, Видин, Русе, Враца, Монтана, Разград, Велико Търново, Поморие, Карлово.


 Прочитания: 2196 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign