МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
17 Януари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[18 Декември 2017]

Отличие за Общинско радио Кърджали


[Още снимки]

Главният редактор Мария Стефанова стана носител на националния приз „Журналист на годината-2017” на Синдиката на българските учители. Тя бе отличена на церемония в столицата на 15 декември, а престижната награда и бе присъдена за високо професионално и обективно отразяване на дейността на Синдиката. Тя й бе връчена лично от лидера на КНСБ Пламен Димитров.
Специални гости на церемонията бяха Мартин Ромер и новият европейски директор на Европейския синдикален комитет за образование Сюзън Флокен. На церемонията присъства и министърът на образованието Красимир Вълчев.
Главният редактор на Общинско радио Кърджали Мария Стефанова е един от осемте носители на наградата на синдиката в таз годишният деветнайсти национален конкурс „Журналист на годината”, заедно с Биляна Гавазова от БТВ, Иван Тончев от телевизия Bloomberg, Лора Инджова и Златимир Йончев от телевизия Bulgaria ON AIR, Николай Стоянов –ръководител на пресцентъра на КНСБ и главен редактор на „Синди труд” и Стоянка Цачева - главен редактор на вестник „Гълъбово”.
„Тази награда е истинско признание, не само за мен, но и за целият екип на Общинско радио Кърджали, особено в такава компания на представители на българската журналистика от големи национални медии. Това е показателно, че няма големи и малки медии, а има професионализъм и той е там където има каузи”, подчерта Мария Стефанова и допълни:
Тази награда е истинско доказателство, че следваме каузата да представяме образованието такова, каквото е днес в България, да споделяме добрите практики, там където ги има и да посочваме грешките, ако те съществуват. Да търсим новаторите, бъдем обективни, критични, да образоваме и да сме полезни с това, което правим.

Новината е посетена: 1250 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи