МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
17 Януари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[10 Януари 2018]

До края на януари се очаква стадион „Дружба” и закритият басейн да влезнат официално в експлоатацияДо края на месеца се очаква да бъде подписан Акт 16 за стадион „Дружба” и за Общинския закрит плувен басейн, съобщи на брифинг кметът на Кърджали инж. Хасан Азис.
По думите му ремонта на двата спортни обекта е струвал около 3 милиона лева, отпуснати по линия на Минисетрството на младежта и спорта през годините, а Общината отделно е дофинансирала реновирането и санирането на закрития плувен басейн с 630 хиляди лева.
На стадион „Дружба” вече си приключили всички строително-монтажни работи, в това число и тартановата настилка, каза кметът. Той сподели и появилата се идея Стадион „Дружба” да има друго наименование, в контекста на това, че стадион стадионът вече не е единствено и само с местно значение, а и с републиканско, а защо не в бъдеще и европейско. Инж. Азис очаква от новото ръководство на футболния клуб да даде своите предложения пред общината, за да може Общинския съвет да приеме промяната в наименованието на спортното съоръжение.
Градоначалникът припомни, че в края на годината Закритият плувен басейн вече е приел своите първи посетители в лицето на детските отбори по водна топка в кърджали, като по този начин е изпълнил и обещанието си пред кърджалийци и спортната общественост в града. До края на месеца ще бъде закупено допълнително оборудване, което включва гардероби, съоръжения към спортните зали и фитнес залата.
Около месец кърджалийци ще имат възможност да ползват басейна безплатно, защото все още няма приета наредба за определяне на цената на входната такса. „Като кмет на общината бих искал това да бъде нашия подарък за всички кърджалийци.

Новината е посетена: 347 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи