Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Двама кандидати се състезават за директорското място на галерията в Кърджали

 09 Март 2007

Техническа комисия допусна до участие в конкурса за заемане на длъжността директор на Общинска художествена галерия “Станка Димитрова” гр.Кърджали и двамата кандидати, подали документи в определения едномесечен срок. Това са Емил Пенчев- досегашен уредник в галерията и Гълъб Бочуков-актьор и режисьор в ДДКТ “Димитър Димов”.
Интервюто с тях ще се проведе на 22 март от 10.00 часа. Комисията ще се председателства от зам.кмета на община Кърджали Красимира Живанова. До 21 март допуснатите до събеседване кандидати са длъжни да представят концепция за дейността на галерията за периода 2007 –2010 годинанейното място за развитието на културния туризъм в общината и Източните Родопи. Разработките трябва да бъдат подадени в запечатан плик до 21 март 2007 г.
Конкурсът за директор на Общинската художествена галерия “Ст.Димитрова”-Кърджали бе обявен със заповед на кмета на Община Кърджали от 16 януари тази година.
По време на предстоящото интервю двамата кандидати трябва да покажат познания върху основните нормативни документи на Министерството на културата и за работата на общинските културни институти.


 Прочитания: 2100 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign