Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Славейковци завоюваха първо място в спортния петобой посветен на 24 май

 21 Май 2018

Отборът на СУ „П.Р. Славейков” Кърджали завоюва първото място в комплексното класиране от проведеното на 19 май състезание  за заети в образованието. Организатор на спортния празник бе РК „Спорт и здраве” и Община Кърджали, а в него се включиха отбори на 14 учебни заведения  от община Кърджали.

Спортната надпревара бе организирана в чест на 24 май-Денят на българската просвета и култура и славянската писменост и се проведе на базата на Националния ученически център в Широко поле.

Участниците имаха възможност да премерят сили в пет дисциплини-„Дартс”, „Стрелба с въздушна пушка”, „Стрелба с лък”, „Минаване на полоса” и „Дърпане на въже”. Дъждът в ранното утро на съботният ден не бе пречка за състезателите и те с много ентусиазъм се включиха в отделните състезания.

В крайна сметка купата отиде при комплексния победител отборът на СУ „П.Р.Славейков”. На второ място се класира отборът на  ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” , а на трето тимът на ДГ „Детелина”.

Още снимки
 Прочитания: 761 пъти


2018-2020 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign ДГ Детелина - Детска градина в гр. Кърджали ТОИЛ ЕООД - Шлайфан бетон, Епоксидни покрития Агенция Кърджали 7 - Агенция за недвижими имоти