Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Спортен празник за Деня на детето се вихри в Детска градина „Мечо пух” в село Чифлик

 01 Юни 2018

Спортен празник под надслов „Движи се, забавлявай се” по повод закриване на  учебната година, изпращане на бъдещите първокласници и Денят на детето се вихри  днес Детска градина „Мечо пух” в село Чифлик. В  него участваха всички деца от основната група в селото и в трите изнесени групи в селата Мургово, Звиница, Жинзифово.

Гости на тържеството бяха заместник-кметът на общината Веселина Тихомирова, експертът и Венета Бошняшка. Тихомирова децата и им пожела много щастливи игри и радост от бъдещите им успехи. Обърна се и към екипа на детското заведение с  благодарност за грижите към питомците на детската градина и всеотдайността, която проявяват в ежедневните им задължения в детската градина.

В четири „дисциплини” се състезаваха малчуганите – баскетбол, „Цветни кофи”, „Нахрани Мечо!” и „Спукай балона!”. Те бяха съпътствани от други игри, много песни и танци, разказа директорът на детска градина "Мечо пух" Сийка Иванова.

Тя изказа специалните си благодарностти към кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис, за съвместната работа и помощта, която общината оказва на детското заведение, както и за получените днес лакомства и подаръци. Иванова благодари и на кметовете на населени места Чифлик, Висока поляна, Звиница, Мургово, както и на общинския съветник Гюнай Ниязи, директорът на ОУ в село Чифлик Маргарита Башлиева, на „Серта Пневматика”. Всички те са подпомогнали организирането на празника с осигуряването на тениски, тоги за бъдещите първокласници, украса за празника, озвучаването и с още дарения, лакомства и подаръци.

 

Още снимки
 Прочитания: 1247 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign