Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Фотографите от клуб „От черно до бяло” към ОДК Кърджали сред най-добрите в България

 18 Юни 2018

Видеото „Минутката на природозащитника” - дело на четирима възпитаници  на фотоклуб „От черно до бяло” към ОДК-Кърджали, е едно от трите видеа,  отличени в конкурса за снимки и видео  "Еко Партньор", организиран от Еко партнърс  България. Видеото е заснето по време на еднодневното обучение  и проведеният кратък фотопленер  в Дивечовъдния участък Студен кладенец. Участието в конкурса изправя пред предизвикателството младите фотографи да съберат в една минута  преживяното по време на обучението, което да носи послание за една по-чиста природа, в която да живеем. Правят го Мария Чавдарова, Емилия Моллова, Мутлу Али, Маргарита Петрова. Тяхното видео спечелва журито на конкурса и така те са сред  трите колектива спечелили наградата на националния еко конкурс.

Представители на фото клуб „От черно до бяло” с ръководител Антония Грозева са и сред отличените  автори на фотографии в конкурса.  Печелившите снимки са 12, а две от тях са дело на възпитаници на клуба в Кърджали. Това са фотографиите „Чистота е здраве” - дело на Мария Чавдарова и „Каквото посееш - това ще пожънеш” на Илия Илиев.

  Авторите на 12-те печеливши снимки и на 3-те видеа ще получат  парични и предметни награди, а снимките ще бъдат включени в календара на "Еко Партньор" за 2019 година.

Още снимки
 Прочитания: 957 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign