Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кмет и общинари чистиха в двора на училище „П.Р.Славейков“

 15 Септември 2018

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис, заместник кметовете Мюмюн Али, Катя Митовска,Веселина Тихомирова, Тунджай Шюкрю, секретарят на общината Сезгин Бекир и представители на Общинска администрация от всички ресори участваха в почистването надвора на най-голямото училище в Южна България – СУ“П.Р.Славейков“ в кв.“Възрожденци“.В акцията по почистването се включи и народният представител от ДПС Адлен Шефкет.

 В рамките на кампанията „Да изчистим България заедно“ в училището бяха дошли родители и ученици, за да помогнат на персонала да подготвят ремонтирания корпус на сградата за началото на учебната година.

Директорът на СУ“П.Р.Славейков“ Милко Багдасаров определи  мястото за уборка на общинарите, които за кратко време напълниха десетки чували със строителни отпадъци.

В началото на седмицата кметът  инж.Хасан Азис  призова  всички кърджалийци на 15 септември 2018 година, да се включат в най-мащабната доброволческа инициатива -Световният ден на почистването, като  почистят териториите около жилищни и нежилищни  сгради. Община Кърджали  осигури чували и ръкавици на желаещите да се включват в кампанията.

 

Още снимки
 Прочитания: 1145 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign