Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Училище за свободното време отваря врати

 27 Септември 2018

    На 1 октомври стартира новата учебна година в Общински детски комплекс гр.Кърджали. Целите на обучението в детския комплекс са чрез неформално образование да се достигне до пълноценно осмисляне на свободното време, да се стимулират познавателните интереси и се развиват творческите способности на децата и учениците.

       През тази учебна година УЧИЛИЩЕТО ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ предлага занимания в 21 разнообразни педагогически форми в три области: „Наука и технологии”, „Изкуства” и „Спорт”.  Клубовете, школите и съставите  са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците се ръководят от доказали се педагози.

Новите форми тази година са Клуб „Забавна математика” и Детска фолклорна група. В заниманията по интереси могат да се запишат  деца и ученици от 6 до 18 г., които са активни, имат разностранни интереси и искат да развиват своите таланти.

       На 6 октомври с ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ОДК официално ще открие учебната 2018/2019 г.  и кани от 10 до 12 ч. децата, учениците и родителите да се запознаят с работата на предлаганите клубове, школи и състави и с техните ръководители.

Обучението в ОДК  е безплатно!

 


 Прочитания: 1025 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign