Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Обществен форум

 13 Април 2007

Уважаеми съграждани,

Важна задача за нашата община е поготовката ни за участие в Структурните фондове на Европейския съюз. Това означава, че трябва да имаме подготвени проекти, с които да кандидатстваме по приоритетите на Оперативните програми за периода 2007 – 2013 г.

За местната власт в Кърджали е много важно, в подготовката на тези проекти да бъдат включени не само експертите от общинската администрация. Искаме да привлечем всички граждани на общината: младите хора, представителите на бизнеса, културата и образованието, селскостопанските производители, неправителствените организации и всички, които проявяват желание и интерес.

Ето защо ви каним да се включите в Обществения форум, който подготвяме в партньорство със Сдружение “Болкан Асист” и с подкрепата на Кантон Берн, Швейцария. На този форум ще обсъждаме възможностите за проекти, които ще допринесат за регенериране /възстановяване, съживяване/ на общински терени или сгради и за оползотворяване на местните ресурси.

Вашите мнения и предложения ще бъдат изключително полезни и ценни за нас.

Първата среща за подготовка на Обществения форум ще се проведе на 18.04.2007 г., от 15.00 ч. във зала 322 на Общинска администрация – Кърджали.

Каним всички, които желаят, да се включат във Форума!

Ръководството на Община Кърджали


 Прочитания: 1800 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign