Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

ПОКАНА

 03 Декември 2018

 

 На 05.12.2018г. от 12:30 часа в Бизнесинкубатра, на ул. „Отец Паисий“ №12, Общински съвет по наркотични вещества – Кърджали Ви кани на вдъхновяваща среща – разговор със „Свръхчовекът с Георги Ненов“.

Всички мечтаем. Но някои от нас се плашат от мечтите си. Едни от препятствията, които могат да бъдат препъникамъка по пътя към успеха, са наркотиците.  Те обсебват ежедневието и ума на употребяващия и изместват фокуса от истински важните неща в живота.

Вярваме, че човек носи силите си да постига това, към което се стреми, без да е нужно да прибягва до употреба на психоактивни вещества, стига да има точната мотивация. Затова се радваме, че съществуват хора като Георги Ненов, чиято най-голяма мечта е да вдъхновява и мотивира хората да живеят по-щастливо. За тази цел той създава „Свръхчовекът с Георги Ненов: как да живеем живота на мечтите си“ – българският подкаст, насочен към вярата в себе си и многобройните възможности, които ни заобикалят. Ненов вярва, че единственият начин да вдъхновиш някого, е като му разкажеш история. Подкастът „Свръхчовекът“ се състои в едночасов разговор с успешни хора, които говорят за своя път към успеха и за това, което ги е подтиква да вървят напред.

Мартин Попов, който е управител на дигитална агенция Interactive Share, също ще разкаже своята история.

Ще се запознаете и с Красимир Георгиев първият българин, завършил успешно най-тежкия ултрамаратон в света - "Badwater", провеждан в Долината на смъртта в Калифорния.

 


 Прочитания: 1117 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign