Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

КРИБ отличи община Кърджали с приз за развитие на частно-публичните партньорства

 13 Декември 2018

Община Кърджали беше отличена с приз за развитие на частно-публичните партньорства по време на връчването на годишните  награди на работодатели-фирми и общини, както за приносът им икономиката на региона, така и за социално-отговорна политика. Церемонията, инициирана и организирана от КРИБ Кърджали се състоя снощи в конферентната зала на Комплекс Арпезос.

Наградата за общината получи лично кмета на Кърджали инж. Хасан Азис. Той благодари на КРИБ за инициативата за връчване на годишни награди.Градоначалникът сподели, че е имал подобна идея, но бизнеса го е изпреварил. „Винаги съм се стремял да отдавам признание на работодателите в общината, както и да поощрявам наши фирми, работещи навън”, подчерта кметът Хасан Азис. Той посочи, че се старае заедно със своя екип да създават условия за фирмите, които инвестират в Кърджали.Особено се набляга на високите технологии.”Много фирми избраха Кърджали, защото в местната власт виждат гаранция за своя бизнес”, отбеляза градоначалникът.

По повод връчването на призовете този повод Лазар Попов сподели: „Ние в КРИБ - като организация представител на работодателите и бизнеса в България, смятаме, че общините заемат основното място както за водене на социално отговорна политика, така и за създаването на благоприятни условия за бизнес. Напоследък ставаме свидетели как общините работят все по-активно с привличане на средства по програми и проекти, развиват и работят по редица инфраструктурни проекти, околна среда и благоустройство, образование и не на последно място - социалното подпомагане”.

Още снимки
 Прочитания: 983 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign