Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Мюмюн Али : Успяваме да удовлетворим населението с дърва за огрев

 15 Януари 2019

        Общината прави всичко възможно да удовлетвори нуждите на населението от дърва за огрев през този отоплителен сезон. Координирано със служители от МЗХГ и Агенцията  по горите успяхме да удовлетворим исканията на хората, съобщи зам.- кметът Мюмюн Али. Той посочи, че този процес продължава с изпълнение на заявките до края на  отоплителния сезон.

      „Черешица и още няколко населени места ще бъдат осигурени с дърва. Семействата там не са без дърва, част са доставени вече от горското стопанство,

но хората искат да бъдат запасени за по-сериозна зима и минусови температури. Бяхме на терен в Черешица още  преди празниците. Нуждите на местните жители ще бъдат удовлетворени, там имаме общински гори”, обясни зам-кметът Мюмюн Али.

       В началото на есенно – зимния сезон кметове на населени места в община Кърджали  настояха за по – голяма яснота и ритмичност при разпределение на дървата  за огрев за местните жители. Кметът инж. Хасан Азис и неговите заместници проведоха срещи  с  ръководството на ДГС- Кърджали за изясняване на казуса.

 


 Прочитания: 1232 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign