Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Подмяната на осветлението в общината върви по график, чака се разрешение за работа по републиканските пътища

 28 Март 2019

Подмяната на уличното осветление в Кърджали с лед осветление върви по график. Все още се изчаква разрешение от Агенция пътна инфраструктура за монтирането на лампите по републиканските пътища, преминаващи през града, каза кметът, който допълни, че наред с подмяната на уличното осветление върви и освежаването на стълбовете, върху които са поставени осветителните тела.

Подмяната на уличното осветление в малките населени места на общината върви от месец и вече има такива с напълно подменено осветление. Кв. „Веселчане” в Кърджали вече е с подменено улично осветление, остава да бъдат довършени някои междублокови простраства, отчете кметът.

По думите му все още не е получено разрешение за работа по републиканския път от село Калинка до автогарата и изхода на града, са сменени само няколко лампи там. „Докато чакаме това разрешение фирмата ще продължи да работи по бул. „България”, моста към „Възрожденци”, бул. „Христо Ботев”. Ще започнем с главните улици, за да можем да вървим след това и към по-малките” , каза още градоначалникът.


 Прочитания: 820 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign