Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Във фоайето на Община Кърджали откриха фотоизложба посветена на Деня на земята

 24 Април 2007

Фотоизложба посветена на Деня на земята бе открита днес във фоайето на Община Кърджали. Тя включва 37 фотоса и е дело на членовете на клуб по фотография към ОДК Кърджали с ръководител Антония Грозева. Изложбата се подрежда за втора поредна година и се превръща в традиционна.
Водещата идея при подбирането на фотографиите e обединена под мотото “Кърджали-чист и красив”. Представени са макро-снимки с типичните за града и околностите му представители за флората и фауната.Във фокуса на младите фотографи са попаднали красотите на природата, които много рядко забелязваме - пеперуди, бръмбъри ,растения, природни и културно - исторически забележителности.
Фотоизложбата бе открита от кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис и от ръководителката на клуба Антония Грозева. Градоначалникът бе впечатлен от работата на младите хора и от качеството на фотосите включени в експозицията. Антония Грозева, сподели, че представените фотографии са без компютърна обработка на вече снимания обект и без наслагване на цветове и образи в тях. Изложбата ще може да се види в следващите две седмици, след което част от нея ще участва в Националния преглед на ученическото и фото и видео изкуство в Пловдив.

Още снимки
 Прочитания: 1952 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign