Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

"Арда "-Кърджали се класира за финалния кръг на републиканското първенство по водна топка

 25 Април 2007

Отборът по водна топка юноши – старша възраст “Арда”- Кърджали е в първата четворка на страната след провелия се на 13 април последен квалификационен кръг от републиканското първенство. Нашите спортисти успяха да отстранят шампиона на България за миналата година “ЦСКА” София, а също така и отбора на “Славия”. В края на състезанието те се класираха наравно с най – добрите отбори. На финала, който ще се проведе през месец юли, кърджалийските момчета ще мерят сили със своите съперници от “Комодор” – Варна, “Черно море” –Варна и “Славия” - София, сподели Калин Карагяуров, треньор на отбора по водна топка “Арда” – Кърджали юноши – старша възраст. Обмисля се Кърджали да бъде домакин на предстоящия финален кръг на републиканското първенство през лятото . В тази връзка ще бъдат водени разговори с ръководството на общината.
Днес кметът инж. Хасан Азис се срещна с младите ватерполисти и ги поздрави за постигнатия голям успех. Той връчи на отбора почетна грамота, а на всеки състезател- парична и предметна награда
В разговор със спортистите кметът сподели желанието на всички, Кърджали да си възвърне славата на един от водещите центрове на водната топка в страната и отново да бъде шампион. “Вярвам, че ще дадете всичко от себе, за да стане това. Но и постигнатото по никакъв начин не трябва да ви удовлетворява. За нас остава задължението да осигурим добра спортната база за тренировки през есенно - зимния сезон, за да не се налага да пътувате до съседни градове както сега”,каза още градоначалникът. Г-н Азис увери присъстващите, че общинското ръководство ще направи всичко възможно до края на тази година закритият плувен басейн в комплекс ”Арпезос” да заработи .
Треньорът на отбора по водна топка “Арда”-Кърджали Калин Карагяуров благодари на сегашното ръководство на община Кърджали за проявеното разбиране и финансова подкрепа.
.

Още снимки
 Прочитания: 3241 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign