Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

С поднасяне на венци и цветя Кърджали се поклони пред подвига на Христо Ботев и геройски загиналите за България

 02 Юни 2019

С поднасяне на венци и цветя пред Паметника на освободителите в Градската градина днес в Кърджали почетоха паметта на Христо Ботев и геройски загиналите за свободата на България.

Сред официалните лица, участвали в церемонията, бяха заместник-кметовете на община Кърджали Веселина Тихомирова, Тунджай Шюкрю и инж. Катя Митовска, заместник-областният управител Севда Камбурова, началника на Регионалния инспекторат на образованието Гроздан Колев.   

Бяха поднесени венци и цветя от името на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис, председателя Народното събрание Цвета Караянчева, народния представител Адлен Шефкет, областния управител на Кърджали Никола Чанев, Общинския съвет, обществения посредник Расим Муса, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и ветераните от войните,Регионалната библиотека „Н.Й.Вапцаров”, политически партии, граждани.

Преди да завият сирените точно в 12, с едноминутно мълчание и падане на колене беше почетена паметта на Христо Ботев и геройски загиналите за свободата на България.

Още снимки
 Прочитания: 1530 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign