Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Зам.-кметът Веселина Тихомирова участва в Международен форум на Националния алианс за социална отговорност

 14 Юни 2019

Община Кърджали участва в двудневен международен форум „Партньорство за по-добри социални услуги, заетост и развитие“, който се провежда в хотел „Интернационал“, к. к. Златни пясъци, Варна и е организиран от Националния алианс за социална отговорност. Нейни представители там са заместник-кметът Веселина Тихомирова и директорът на дирекция „Хуманитарни дейности” Ширин Сюлейман.

В раздела на форума „Партньорства между доставчици на социални услуги, културни дейци, образователни институции и други заинтересовани лица за насърчаване на интеграцията на хора с увреждания чрез изкуство и култура” заместник-кметът на община Кърджали Веселина Тихомирова изнесе презентация за работата на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Кърджали.  

Форумът отбелязва 10-годишен юбилей на Националния алианс за социална отговорност, а сред участниците е неговият председател Георги Георгиев,  заместник-министърът на труда и социалната политика г-жа Султанка Петрова, генералният секретар на EASPD г-н Люк Зелдерло, председателят на Държавната агенция за закрила на детето д-р Елеонора Лилова, изпълнителният директор на Националното сдружение на общините в Република България г-жа Силвия Георгиева, зам. изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане г-жа Мая Василева.

Още снимки
 Прочитания: 1823 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign