Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Втора младежка кампания по суша и вода „Спортът е по-добро решение“

 19 Август 2019

В продължение на 12 дни, от 15 до 26 август 2019 г. се провежда Втора младежка кампания по суша и вода „Спортът е по-добро решение“. От 15 август до 18 август 2019 г. около 60 младежки лидери от различни страни и България  бяха на посещение в гр. Кърджали, като проведоха кратко обучение на брега на язовир Кърджали, включиха се  във Фолклорния фестивал в Кърджали и пребиваваха на палатков лагер в Националния учебен център по военно обучение в с. Широко поле.

После с каяци и велосипеди започна преход по каскадата на р. Арда - от язовир Кърджали, през язовир Студен кладенец и язовир Ивайловград до гр. Ивайловград.

Представители от Община Кърджали посрещнаха групата и се включиха в предвидените на територията на общината мероприятия. За участниците бяха осигурени подаръци от Община Кърджали.

По време на похода са предвидени многобройни спортни прояви, които ще бъдат повод за изграждане на добри взаимоотношения между младите хора, както и за създаване на нови младежки общности с интерес към спорта и двигателната активност.

 

Още снимки
 Прочитания: 1326 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign