Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

ОС на БЧК бе удостоен с почетен знак „Герб на Община Кърджали- златен” по повод 105 години от създаването си

 18 Септември 2019

По повод 105 годишнината на БЧК Кърджали Община Кърджали отличи ОС на БЧК с почетен знак „Герб на Община Кърджали- златен”. Това се случи на специално тържество, посветено на юбилея, в което участваха   д-р Славита Джамбазова- зам. ген. директор на НС на БЧК, доброволци, партньори, представители на местната и държавна власт и служители на БЧК.

Поздравителният адрес от името на кмета на Община Кърджали инж. Хасан Азис бе поднесен от зам. кмета на Община Кърджали Веселина Тихомира . Тя оповести решението за награждаването на Областната организация на БЧК с почетен знак -Герб на Община Кърджали- златен и връчи високата награда на Председателя на Областната организация проф. д-р Тодор Черкезов.

Д-р Славита Джамбазова изказа възхищението си от всички прояви в юбилейния ден, поздрави доброволците и служителите на организацията от името на НС на БЧК за съхранените традиции, за ентусиазма, усърдието и всеотдайността им към каузата на Червения кръст.

„За висок управленски професионализъм и съвременен доброволчески мениджмънт, допринесли за превръщане на Областната червенокръстка организация – Кърджали във водеща в национален мащаб“ НС на БЧК  удостои директора на Секретариата - Жана Чакърова- Шукерска с медал за заслуги „БЧК“ – златен.

Още снимки
 Прочитания: 1245 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign