Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Юсеин Ахмед : В Общинския съвет в Кърджали ще присъства думата НИЕ

 08 Ноември 2019

      Юсеин Ахмед е новоизбраният председател на Общински съвет  Кърджали. Той е кандидатура на ДПС и бе  подкрепен от 22 общински  съветници от общо 41–местния парламент след провеждането на таен  избор. Другите номинирани за председателското място бяха Огнян Иванов от ПП ГЕРБ, подкрепен с 12 гласа и Георги Кючуков от Коалиция „БСП за България”, който събра 6 гласа. При преброяване на бюлетините една се оказа недействителна.

      „ Благодаря на всички, които ме подкрепиха и видяха в мое лице човек, който е достоен за тази позиция. Общинският съвет е колективен орган и  в него ще присъства думата НИЕ”, бяха първите думи на  г-н Ахмед. В  изказването си той  посочи, че  има  опит и като общински  съветник, и като част от екипа на общинска администрация.„ Имам поглед и от двете страни на прозореца, така да се каже. За благополучието на нашите съграждани ще работя да има максимално добър синхрон между всички. Изборите минаха, народът даде своята оценка. Надявам се, че това ще бъде последното заседание, където политиката ще надделява над здравия разум”, каза още г-н Ахмед и подчерта, че  през следващите четири  години вратите на председателя на Общинския съвет винаги ще бъдат отворени не само за  съветниците, но и за гражданите. 

        Председателят на ОбС Юсеин Ахмед поздрави  кмета на община  Кърджали инж. Хасан  Азис и общинските съветници и им пожела успех през новия мандат 2019 – 2023 г. 

 

Още снимки
 Прочитания: 951 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign