Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис получи символите на властта - ключ и кметска огърлица

 08 Ноември 2019

       Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис встъпи официално в своя пети мандат 2019-2023. Той получи символите на властта - ключ и кметска огърлица. Те му бяха връчени от председателя на  Общинския съвет Юсеин Ахмед.  

       „Няма как след поредните избори да не отправя благодарности за доверието, което получих от Кърджали. Всички ние, вкупом, поискахме и получихме подкрепа. Кърджали отново ни натовари с историческата  отговорност да работим заедно за нашия град. Аз мисля, че кърджалийци видяха, простиха, оцениха и ни натовариха с нови отговорности в рамките на възможното. Ще надграждаме постигнатото”, бяха първите думи на   инж. Азис. Той заяви, че не се осмелява да дава напътствия и съвети нито на общинските съветници, нито на кметовете на населени места, нито на областния управител, защото няма по-категорична оценка от оценката на хората на избори. „Кърджали има нужда от заедност!“, подчерта  градоначалникът като  изрази  надежда, че следващите четири години  ще бъдат поредния мандат на надграждането и на диалога между  институциите.      

     „Всички ние  работим  в полето на общественото доверие, ние се ръководим от исканията и очакванията на хората. Нашето послание неслучайно беше да работим заедно за Кърджали”, каза още г-н Азис. Той благодари и на духовните водачи, че съвместно през годините са  изграждали заедността в обществен план, но също така, че очакванията са това да бъде и в полето на  институциите. „Кърджали се нуждае от диалог между  институциите. Да се обединим, защото хората са изморени  от противоборствата”, подчерта инж.Азис и  призова и съветниците, и  представители на държавните власти за обединение в интерес на хората.

 

 

   

Още снимки
 Прочитания: 1084 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign