Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът към общинарите: Вярвам, че работата ни ще бъде по-усърдна и ще бъдем по-близо до хората

 08 Ноември 2019

С медена пита и цветя общинските служители посрещнаха новия стар кмет инж. Хасан.Азис. В поздравителния адрес, който заместник-кметът инж. Катя Митовска изчете при посрещането на градоначалника, тя подчерта, че инж. Хасан Азис е първият кмет в най– новата  история  на  общината с пети мандат. „Жителите на общината не само избраха своя кмет, но те подкрепиха и Вашата човечност и управленски качества, те подкрепиха и кмета, който превърна община Кърджали в една от най-динамично развиващите се общини в България. Вярваме,че нашият град и нашите населени места ще продължат да променят своя облик и през следващите години. Под Вашето ръководство ще продължим заедно по пътя на добруването, толерантността и изграждането на нашия общ дом. Нека не Ви напускат вярата и дръзновението за развитието и просперитета на Кърджали. Уверяваме Ви, че ще бъдем с Вас. Пожелаваме Ви успехи във всички Ваши усилия. На добър час !”, каза още инж. Митовска.

Инж. Хасан Азис благодари на всички за доверието.„Екипът на кмета е всеки един от вас, защото неговата дейност се оценя с работа на всеки общински служител”, каза инж. Азис. Той подчерта, че през следващите 4 години очакванията са му  заедно да продължат да надграждат.

„Аз и  общинските съветници осъзнаваме не само историческата победа, но и историческата отговорност през новия мандат. Вярвам, че през следващите четири години нашата работа ще бъде още по-усърдна и ще бъдем още по-близо до хората”, заяви градоначалникът.

 Той посочи, че изборите са спечелени благодарение на общата работа, на работата на целия екип от общинска  администрация и на кметовете по места.„Нямам никакви илюзии за това, което ни предстои. Опитът ни дава увереност, но това,което трябва да направим е да надградим постигнатото.Досега ние се състезавахме с другите,но най- трудно е да се състезаваме със самите себе си. Очаквам от всички да надминем направеното до момента”, заяви пред колегите си инж. Азис. 

 На среща в кабинета му, на която присъстваха част новоизбраните общински съветници и кметове на кметства, инж.Азис коментира, че проблемите в общината са ясни и че ще продължи работата по тяхното решаване, както и по реализиране на започнатите проекти.

С молитви за здраве и благополучие двамата духовни водачи отец Петър Гарена и бившият главен мюфтия Фикри Сали също пожелаха успех през новия мандат на инж.Хасан Азис.   

 

Още снимки
 Прочитания: 576 пъти


2018-2020 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign