Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Днес младежите към Общинските съвети по наркотични вещества - Кърджали и Хасково посетиха Центъра за кариерно ориентиране /ЦПЛР/ в Кърджали

 05 Декември 2019

Днес младежите към Общинските съвети по наркотични вещества - Кърджали и Хасково посетиха Центъра за кариерно ориентиране /ЦПЛР/ в град Кърджали. Доброволците от двата града избраха нетрадиционно да посрещнат празника си и чрез разговор с екипа на Центъра да придобият нови знания, с които да бъдат полезни на своите връстници при избора на последващо обучение и кариерно развитие.

Срещата се проведе в учебния център на ул. „Заводска“№ 1/ сградата на бившия Младежки дом/, а в рамките й екипът  на ЦПЛР представи пред гостите презентация свързана с типовете личности и възможностите за тяхното професионално развитие. Коментирани бяха й различни статистики за най-търсените професии на пазара на труда и за избора на младите хора за обучението им  във ВУЗ. В рамките на срещата бе проведено и индивидуално кариерно ориентиране и консултиране на част от 30-те младежи доброволци от Кърджали и Хасково.

По-късно те отбелязаха  заедно Международния ден на доброволеца-5 декември в офиса на Превантивно информационния център на ОСНВ  в Кърджали.

 

 

 

Още снимки
 Прочитания: 1283 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign