Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

СБУ награди журналиста от Общинско радио Кърджали Павел Тенчев в конкурса „Журналист на годината 2019”

 16 Декември 2019

Журналистът от Общинско радио Кърджали Павел Тенчев бе сред наградените по време на 39-я Синдикален съвет на Синдиката на българските учители към КНСБ, който се проведе в края на миналата седмица в столицата.

Наградата бе връчена от председателя на СБУ Янка Такева и министъра на образованието и науката Красимир Вълчев в рамките на 21-я национален конкурс „Журналист на годината”. Тя се дава за високо професионално и обективно отразяване на дейността на Синдиката на българските учители.

Павел Тенчев е втория журналист от Общинско радио Кърджали, който получава наградата на синдиката. През 2017 година тя бе връчена на главния редактор на медията Мария Стефанова.

„Приемам наградата като висока външна оценка за дейността на Общинско радио Кърджали. Аз съм екипен играч и затова наградата е за медията като цяло, макар да е персонализирана в случая в мое лице. Синдиката на българските учители е най-голямата професионална гилдия в България, а да служиш за справедливата кауза на учителя, да отразяваш неговите болки, а също и успехи, е въпрос на чест. В крайна сметка Учителят е най-голямата инвестиция в бъдещето на децата ни.”, каза Павел Тенчев. Той благодари на Областната структура на СБУ за номинацията.

Още снимки
 Прочитания: 1253 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign