Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кърджали част от националната кампания „Аз помагам на света да бъде по-добър”

 15 Май 2007

Община Кърджали и Обединен детски комплекс – Кърджали, кани всички на Детски спектакъл „Аз помагам на света да бъде по-добър” – част от Националната кампания за толерантност, на 16 май /сряда/ от 17.30 ч. пред Паметника на Освободителите в Градската градина.
Ще участват представителни формации от ОДК – Крумовград, Ардино, Джебел, Момчилград, Кърджали и Школа за атракционни изкуства при Национален дворец на децата – София.
Инициативата за провеждането на Националната кампания за толерантност „Аз помагам на света да бъде по-добър” е на Националния дворец на децата - София и е под патронажа на заместник министър-председателя и министър на образованието и науката доцент д-р Даниел Вълчев. Националната кампания се провежда във всички големи градове на страната.
На самата проява всички участници ще имат възможност да напишат своите послания и предложения към възрастните и своите връстници от европейските страни върху транспарант, който ще бъде добавен към транспарантите от цялата страна и връчен на министъра на образованието и науката.
2007 г. е обявена за европейска година на равните възможности за всички, година на толерантността.


 Прочитания: 2225 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign