Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

От 27 до 29 май Центърът за кариерно ориентиране в Кърджали организира Дни на отворените врати

 26 Май 2020

От 27 до 29 май ЦПЛР – Центърът за кариерно ориентиране в Кърджали ще проведе Дни на отворените врати под мотото „Виртуална панорама на професионалното образование и кариерно ориентиране”. Това е поредния форум, който организира центъра, който е  средищно място за предоставяне на достъпни и качествени услуги за информиране и консултиране на всички ученици и родителите им, за сътрудничество с другите специалисти от образователната система, за партньорство с работодателите и бизнеса, с други държавни и общински организации.

В програмата на Дните са включени  представяне на презентации училища, профили, специалности и професии, интерактивни упражнения и тестове за кариерно ориентиране и образователни филми свързани с професиите. Ще бъдат  предлагани и индивидуални консултации за учениците и техните родители.

В рамките на отворените врати ще бъде представена информация и за учениците завършващи седми клас за средните училища, профилите и професиите към които могат да се насочат и да кандидастват за учебната 2020/2021 година.

 Дните на отворени врати ще се проведат от 27  до 29 май от 10,00  до 17,00 часа.

Информация ще бъде споделяна на фейсбук страницата на ЦПЛР.


 Прочитания: 1277 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign