Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Ден на отворените врати в ОДК Кърджали

 21 Септември 2021

       На 25 септември /събота/ от 10 ч. с ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ ЦПЛР-Общински детски комплекс гр.Кърджали официално ще открие учебната 2021/2022 г. и кани  децата, учениците и техните родители да се запознаят с работата на предлаганите клубове и школи и с техните ръководители.

       През тази учебна година ОДК предлага занимания в 20 разнообразни педагогически форми в три области: „Наука и технологии”, „Изкуства” и „Спорт”. В заниманията по интереси могат да се запишат  деца и ученици от 6 до 19 г., които са активни, имат разностранни интереси и искат да развиват своите таланти.

      Родителите могат да подадат сканирани заявления по електронната поща или лично да запишат децата си в сградата на ОДК гр.Кърджали, ул. „Полковник Дервингов“ №1, до 30 септември 2021 г. Формуляр на  „Заявление за записване“ може да се изтегли от сайта на ОДК-Кърджали: http://www.daskalo.com/odkkardjali1/. След попълване и сканиране заявлението се изпраща на имейл: odk_ki@abv.bg.

Клубовете, школите и съставите  са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози.

Обучението в ОДК  е безплатно!

За повече информация на тел.: 0361 6 23 24

 

 


 Прочитания: 770 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign