Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Обещано от кмета: Започна изграждането на Детски приключенски въжен кът в парк „Простор”

 10 Декември 2021

Днес започна изграждането на Детския приключенски въжен кът в парк"Простор". Изпълнителите на проекта увериха, че ще приключат работа до 20 декември 2021 година. Това е коледният подарък на общината за децата на Кърджали, каза кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис.

Пак деца, младите фотографи от Общинския детски комплекс, запечатаха този безспорно важен, а някои го нарекоха и исторически за Кърджали момент,  в своите снимки на строящото се развлекателно съоръжение.

Изграждането на Детския приключенски въжен кът в парк "Простор" кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис анонсира още по време на градското тържество по запалването на светлините на коледните елхи в Кърджали. „От утре, до Коледа, започва да се реализира един специален /пореден/ подарък за децата на Кърджали, а това е Детски приключенски въжен кът в парк „Простор”. Той ще бъде изграден в дните до Коледа”, каза по време на тържеството по запалването на светлините на коледната елха в Кърджали и официалното откриване на Коледния базар в центъра на родопския град кметът д-р инж. Хасан Азис.

Още снимки
 Прочитания: 800 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign