Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

ПОКАНА

 07 Март 2022

ПОКАНА

за участие в обсъждане на резултатите от социално-икономическия анализ, проекта на стратегическата рамка и предложенията за приоритетни зони за въздействие на община Кърджали в рамките на ПИРО- Кърджали

Уважаеми съграждани,

Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на Община Кърджали за периода 2021-2027 г. (ПИРО-Кърджали), Община Кърджали представя за обсъждане с всички заинтересовани страни подготвения проект на аналитичната част и стратегическата рамка на плана, както и  предложенията за приоритетни зони за въздействие на територията на общината.

Проектът на аналитичната и стратегическата част на плана, и предложенията за приоритетни зони за въздействие е публикуван в раздел „План за интегрирано развитие на община Кърджали 2021-2027 г.” на интернет страницата на Община Кърджали на следния адрес: https://kardjali.bg/?pid=3,piro_5

Участието на гражданите, бизнеса, институциите и неправителствените организации е от изключително значение при подготовката на най-важния стратегически документ, свързан с развитието на общината през следващите седем години.

Мнението на максимално широк кръг от заинтересовани страни в процеса на структуриране на целите и приоритетите за развитието на общината, ще даде възможност на местната власт да търси ефективни решения на основни проблеми и да използва пълноценно съществуващите възможности.

Мнения и предложения по проекта на ПИРО-Кърджали, можете да депозирате в деловодството на Община Кърджали или да изпратите на следния имейл: ip_kj@mail.bg до 21.03.2022 г. 

Благодарим Ви за участието! Вашето мнение е важно за нас!

 

Кмет на

Община Кърджали

д-р инж. Хасан Азис


 Прочитания: 891 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign