Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Само за час от отварянето на пункта на общината за събиране на помощи над 10 души са дарили стоки за пострадалите в Турция

 07 Февруари 2023

Вълна от съпричастност към пострадалите в Турция - само за час от отварянето на пункта за събиране на помощи, над 10 души дариха стоки от първа необходимост за нашите съседи, засегнати от трусовете. Това съобщи във фейсбук страницата си кметът д-р инж. Хасан Азис.

По думите му описани и разпределени са детски дрехи и обувки, памперси, одеяла и завивки, възглавници, дрехи за възрастни. Тоня Георгиева бе първият дарител от отварянето на пункта в общината, а Самет и Филиз Мехмед дойдоха с малкия Емир, за да бъдат пример за него, и дариха за пострадалите и семействата на загиналите в Турция.

От сърце благодаря на гражданите на Кърджали, които за пореден път протягат ръка да помогнат на хора в беда, казва кметът. И напомня, че Община Кърджали вече е открила пункт за събиране на стоки в помощ на пострадалите ни съседи в Турция.

Даренията могат да бъдат предадени в открития за целта пункт в гаража на община Кърджали в кв. Студен кладенец, ул.“Капитан Петко войвода“1 /до Строителния техникум/. Пунктът работи от днес, и ще е отворен всеки ден от 08.00 до 19.00 ч., включително в събота и неделя.

За въпроси може да позвъните на следните телефони: 0361 67 314, 0887 257011 – Цеца Радкова.

Още снимки
 Прочитания: 559 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign