Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

В навечерието на 24 май, Домът на културата изнася юбилеен концерт-спектакъл „70 години творчество с поглед към бъдещето“

 22 Май 2023

В навечерието на 24 май, ден по-рано – на 23 май, / вторник/ от 18:30 ч.  на сцената в Дом на културата  ще се състои юбилеен концерт-спектакъл, по случай деня на славянската писменост и култура, под надслов „70 години творчество с поглед към бъдещето“.

„В навечерието на 24 май, ден в който всеки деец на българската култура отбелязва с много вълнение и трепет, очакваме жителите и гостите на гр. Кърджали, заедно с Вас да споделим тази емоция и да усетим този вълшебен заряд.Сега, когато отбелязваме 70 години на нашата институция, целия екип на Общински център за култура и младежки дейности работи усилено,  за да съхрани и запази богатството на нашата култура и облика на нашия град”. Д тези думи директорът на Дома на културата Марияна Ликова кани жителите и гостите на Кърджали на юбилейния концерт спектакъл.  

В програмата са включени изпълнения на най-малките ни пианисти от школата по изкуства, цигулари и певци, балерини, артистите от Музикалния театър и хористи, както и талантливите танцьори от танцовата ни школа и Ансамбъл „Орфей“.Всички те обещават вълнуващи емоции и много настроение.

Още снимки
 Прочитания: 427 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign