Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Над 80 образователни и културни дейци награди кметът доц. д-р Хасан Азис за 24 май 2023 г.

 24 Май 2023

Над 80 учители, педагогически специалисти, дейци на културата, артисти и журналисти бяха наградени на тържество по случай 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Плакетите и грамотите, гарнирани с по една роза, връчи кметът на Кърджали доц. д-р Хасан Азис. Асистираха му заместник-кметовете инж. Катя Митовска, Тунджай Шюкрю и секретарят на общината Себахатин Риза. Това се случи на празнична среща-коктейл в ресторант „Ла виста”.

Освен индивидуални, бяха раздадени и колективни награди. Такива получиха местните издания „Нов живот”, „Арда нюз”, „Родопи 24”, „Общинско радио Кърджали”, БНР-Радио Кърджали, „Кърджали хабер”, както и кореспондентите Валентина Стоева на БТА, Валентина Апостолова на БНР, Ненко Станев на „24 часа” и Мария Милчева на ЕTV.

Отличени бяха също Венета Бошняшка и Елмаз Касим от дирекция „Хуманитарни дейности” в общинската администрация, както и Фикрие Хорозова – началник Сектор “Канцелария, връзки с обществеността и протокол”.

С думи на благодарност кметът доц. д-р Хасан Азис се обърна дейците на образованието и културата. "Думите не са достатъчни да изразим нашата благодарност към всеки един от вас. Вие сте онези хора, които ни вдъхновяват през годините, хората, които изграждат личностите, които ни подготвят за утрешния ден, хората, в които и през най-тежките години намираме пътя, който ни посочвате – най-правилния и най-вдъхновяващия път”, каза в обръщението си кметът на Кърджали.

 

 

Още снимки
 Прочитания: 685 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign