Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Представят инвестиционното намерение за нова болница и медицински университет в Кърджали

 25 Май 2023

На 25 май 2023 г.,  от 17.00 ч. в Бизнесинкубатора ще бъде представено инвестиционното намерение на „Търговска Лига – Глобален Аптечен Център“АД за изграждане на високотехнологичен, уникален за страната здравно-образователен център на територията на град Кърджали /болница „Сърце и мозък“ и Медицински университет/.Представител на инвеститора ще запознае присъстващите на срещата с проекта, за чието реализиране иска терен от общината.

         Покани за срещата са изпратени доРайонна колегия на Български лекарски съюз, МБАЛ“Д-р АтанасДафовски”, МБАЛ –Кърджали,  Регионална колегия на Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи, Сдружение на общопрактикуващите лекари, регионалните организации на съюзите  на инвалидите и  слепите ,РЗИ, РЗОК, социалните услуги, синдикатите, работодателски организации, неправителствени организации,ДПБ-Кърджали и др.

 Проектът беше представен вече пред съветници и граждани на 12 май т.г. отпроф. Тони Веков, председател на съвета на директорите на Български Кардиологичен Институт и представител на инвеститора.


 Прочитания: 688 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign