Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Нова електронна услуга „Виртуална кухня“

 24 Август 2023

Детска млечна кухня към Домашен социален патронаж - Кърджали ще предлага възможност за регистрация и заявки по електронен път.

Нова електронна услуга „Виртуална кухня“, ще стартира в Община Кърджали в началото на м. септември 2023г. Услугата е насочена към родителите на деца от 6 месечна до 3-годишна възраст, които желаят да се регистрират или са абонати на Детска млечна кухня.

С тази платформа лесно, бързо и в удобно време родителите, ще имат възможност да ползват услугата от мобилния телефон или от компютъра си.

Абонатите на Детска млечна кухня - Кърджали ще могат да се регистрират онлайн, да заявяват и закупуват ваучери за храна по електронен път.

Електронен адрес на портал «Виртуална кухня» - https://kardjali.bg/?pid=3,detska-kuhnya

В началото на м. септември 2023г. системата ще бъде отворена за регистрация на нови абонати – родители, които тепърва ще ползват услугите на ДМК. Те ще трябва да се регистрират онлайн в платформата. В срок до 5 дни след регистрацията е необходимо да представят в  Домашен социален патронаж – Кърджали, гр.Кърджали, ул. „Миньорска“№1, ет.3, стая 314 следните документи:

 - Копие от удостоверението за раждане;

 - Бележка от личния лекар с указание за хранителния режим на детето /за липса на алергии към определени храни/

Ако до 5 дни след направена регистрация, родителят не предостави необходимите документи, регистрацията се анулира автоматично и може да бъде направена нова регистрация с ново потребителско име.

При активиране на абоната, същият получава регистрационен талон. Той е необходим при получаване на храна, за да се удостовери, че е абонат на кухнята.

Активните абонати могат да заявяват и заплащат купони /ваучери/ за храна от профила на абоната в платформата.

Ваучери се заявяват и закупуват от понеделник до четвъртък само в предходна за следваща седмица. За получаване на храна от Детска млечна кухня, родителите или настойниците заплащат такса в размер на 2 лв. на ден, определен с чл.54 ал.2 от Наредбата за определянето  и администрирането на местните такси и цени на услугите на територията на община Кърджали..

ВАЖНО!

Текущите абонати ще бъдат регистрирани служебно. Регистрационните талони ще бъдат раздадени преди старта на електронните плащания.


 Прочитания: 708 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign