Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

В началото на декември отваря врати Коледният базар в Кърджали

 13 Ноември 2023

Коледният базар  в центъра на Кърджали ще отвори врати в началото на декември. В 15 дървени къщички с коледна украса местни производители и търговци ще имат възможност да изложат  своята продукция - пчелни продукти, млечни изделия,коледни сладки,  различни сувенири, играчки, както и традиционното греяно вино и скара. Базарът ще работи от началото на декември до Нова година.

В района на базара в седмицата преди Коледа на открита сцена ще има музикални изпълнения на състави от учебни заведения и културни институции.  За да се  осигурят настроение и приятни емоции на гражданите и гостите, всекидневно ще звучи подходяща музика.

В две от къщичките на коледния базар детските градини, училищата и социалните услуги в Кърджали ще могат да излагат свои ръчно изработени коледни изделия. Те ще се продават с благотворителна цел.

В останалите 13 къщички ще бъдат поканени местни производители и търговци да предложат продукти  и стоки с коледна тематика. Желаещите да се включат в Коледния базар трябва да подадат заявление в Информационния център на общината  до 20 ноември 2023г. За повече информация  - тел.0361 67366.

 

 

 


 Прочитания: 697 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign