Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът Ерол Мюмюн и екипът му ще работят за повече асфалт, светлина, чистота, зелени площи, спортни съоръжения и детски площадки

 20 Ноември 2023

Хората искат да видят повече асфалт, повече светлина, повече чистота и зелени площи, повече спортни съоръжения и детски площадки. Аз и екипът ми ще направим всичко възможно в следващите 4 години да покрием тези очаквания на нашите съграждани.

Това обяви на първия си брифинг с журналисти кметът Ерол Мюмюн, който подчерта, че много ще разчита на медиите за вярното и точно отразяване на дейността на общинската администрация.

„До първата десетдневка на декември ще бъда готов анализ за състоянието на община Кърджали – ресор по ресор. След като се запознаем с проблемите в дълбочина, ще ги приоритизираме и ще започнем работа за тяхното отстраняване от най-належащите”, уточни Ерол Мюмюн.  

По думите му няма да е лесно, но ще се работи  упорито в тази посока, така че всички граждани да изпитат истинско удовлетворение, че са жители на община Кърджали. „Основен приоритет, който сме си поставили е грижата за нашите деца, тяхното бъдеще и да направим така, че те да живеят в един модерен, европейски Кърджали с добра инфраструктура, с повече зелени площи, с чисти и поддържани паркове. Ще направим така нашите съграждани по малките населени места да изпитват гордост, че са жители на община Кърджали”, коментира кметът Ерол Мюмюн.

Той подчерта, че сградата на общината, „белия кораб”, няма да бъде трудно достъпен, а ще бъде мястото, където ще се решават проблемите на хората. „Нашите врати са отворени, а приемният ден на кмета на общината, ще бъде приемен ден и на заместник-кметовете. Основен акцент при управлението ще бъде прозрачността, а за нея ще разчитаме на медиите, така че гражданите да получават актуална информация за всичко случващо се. Гражданите ще бъдат наясно как се изразходват техните средства”, коментира Ерол Мюмюн. 

По думите му проблемите са много, но той и екипът му са си поставили за цел те да бъдат разрешени. След което представи екипа си в лицето на заместник-кметовете. Веселина Тихомирова поема ресора „хуманитарни дейности”, Тунджай Шюкрю ще отговаря за финансите, Байрям Байрям  с ресор „Общинска собственост” и Даниел Делчев с ресор „Европроекти, инвестиции и строителство”.

 

Още снимки
 Прочитания: 524 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign