Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът Ерол Мюмюн в предаването „Тази събота и неделя” на БТВ: Главен приоритет е да задържим хората в града и да накараме младите да се върнат

 25 Ноември 2023

„Първото нещо, което сложих в кабинета си бе списъкът с приоритети, които стоят пред нас. Един от тях е Кърджали да стане по-желан град за живеене. Главен приоритет е да задържим хората в града и да накараме младите да се върнат. Трябва да задържим децата по родните места“, каза в предаването „Таиз събота“ новият кмет на Кърджали Ерол Мюмюн.

„Аз съм роден и живея в Кърджали. Наболелите проблеми през годините ме амбицираха да се кандидатирам за кмет. Също така получената подкрепа от обществото и надеждата в техните очи ме мотивираха“, подчерта той.

На въпроса как е преминал 6-часовия изпит при председателя на ДПС Ахмед Доган, за да бъде предпочетен за кандидат за кмет, Ерол Мюмюн отговори: „Не бих казал 6-часове изпит, а бяха 6-чосове консултации с Ахмед Доган. Те бяха, за да се види какви са вижданията ми за подобряването на кичестото на живот в Кърджали. Надделях над Хасан Азис, защото представих добре очертана програма за мандата“, категоричен бе Ерол Мюмюн.

По думите му са в добри отношения с Азис. Двамата демонстрирали добра приемственост при  предаването на властта.

 


 Прочитания: 524 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign