Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Община Кърджали се присъединява към благотворителната кампания „ДА ПОДАРИМ НАДЕЖДА ЗА КОЛЕДА“ на Областна администрация

 14 Декември 2023

Вчера загубихме малкия Мурад, който обедини  Кърджали в подкрепа на благотворителната кауза „Да помогнем на Мурад”. Ръководството на община Кърджали изказва най-искрените си съболезнования на семейството и близките му! Нека бъде светъл пътят на Мурад към звездите!

В продължение на седмица в две от къщичките на коледния базар детски градини, училища и социални услуги предлагаха ръчно изработени коледни сувенири и сладки, средствата от чиято продажба се привеждаха в сметката на Мурад с цел да подпомогнат неговото лечение.

Ръководството на община Кърджали продължава мисията си за благотворителност като партньор на благотворителната кампания „Да подарим надежда за Коледа“ под патронажа на областния управител. Със средствата, които продължават да бъдат набирани от коледния базар  ще бъдат подпомогнати 7-годишният Алпарслан Юсуф, със спастична церебрална парализа и Ивайло Асенов, на 14 г, който е в напреднал стадий на зрително увреждане и му предстои поредна операция в Белгия.  

 Община Кърджали призовава всички граждани, институции и организации заедно да подарим Надежда за Коледа за нашите деца!

За целите на инициативата „Да подарим надежда за Коледа“ е открита  специална разплащателна сметка на името на

ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ – КЪРДЖАЛИ, ЕИК/БУЛСТАТ 0007034150205,

                    УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

     .  IBAN: BG53UNCR70001525092965

      . BIC: UNCRBGSF

Освен по банков път дарения за кампанията могат да се правят и в офиса на БЧК на  ул.“ Отец Паисий“ № 8, бл.1 – в касичка или с дарителски лист.

 


 Прочитания: 439 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign