Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Ерол Мюмюн към хората от Пенсионерски клуб „Млади сърца”: Вярвайте, че в мое лице винаги ще намерите подкрепа, ще намерите приятел

 22 Декември 2023

По покана на членовете на пенсионерски клуб „Млади сърца” кметът Ерол Мюмюн присъства на коледното им и новогодишно тържество и по традиция бе посрещнат с пита и мед, и разбира се с много аплодисменти. Не скривайки вълнението си, пенсионерите споделиха, че отдавна не са се радвали на такова внимание от страна на местната власт. Заедно с кмета, гост на тържеството бе и главния експерт по социалните въпроси в общинската администрация Нермин Мехмед.

Кметът Ерол Мюмюн бе горещо приветстван от пенсионерите, които изказаха голямата си благодарност, за двата климатика, които той е осигурил за пенсионерския клуб, както и за богатата гощавка по случай Коледа и Нова година.

От своя страна градоначалникът благодари за поканата да присъства на това тържество. „За мен е истинско удоволствие и чест да бъда тук сред вас, да имам тази възможност да ви поздравя с предстоящия светъл християнски празник Рождество Христово и новата 2024 година.

„Аз така съм възпитан, а така ще възпитам и моите деца - да уважавам възрастните хора. Този, който не ги уважава, той за мен е лош човек. Трябва да се отнасяме с необходимото уважение към хората, посветили живота си на нас – да ни отгледат, да ни възпитат, да ни изучат. Вярвайте, че в мое лице винаги ще намерите подкрепа, ще намерите приятел. И не толкова като кмет, а като Ерол. Затова от какво и да имате нужда, винаги съм насреща. Желая ви много здраве, усмивки, весели и светли празници. Бъдете благословени!”, каза в обръщението си към хората от Пенсионерски клуб „Млади сърца” кметът Ерол Мюмюн.

Той бе поздравен от самодейци с фолклорни изпълнения за Коледа и накрая получи и подаръци за празниците – сувенири на коледна тематика.

 

 

Още снимки
 Прочитания: 390 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign