Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът на Кърджали: Ще бъдем подкрепа и опора за възрастните хора

 29 Декември 2023

Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн и заместник кметът Даниел Делчев гостуваха днес на възрастните хора от пенсионерски клуб „Тракия“. Кметът честити коледните и новогодишни празници на дошлите на тържеството. Членовете на клуба изразиха благодарност за монтираните два климатика в помещенията на клуба, които им осигуряват уютен престой и приятни занимания с връстниците им

„Желая на Вас и на Вашите семейства много здраве, много поводи за усмивки и нека 2024 г. да донесе мир  в нашите семейства, в душите ни! И да знаете, че кметът на община Кърджали винаги е  подкрепял, уважавал и е бил до възрастните хора.Защото ако не бяхте Вие ,нямаше да ни има и нас. Вие сте ни отгледали, Вие сте ни възпитали, Вие сте ни изучили и нашето поколение  трябва да уважава и почита възрастните хора. В лицето на кмета и общинска администрация ще имате винаги един приятел, рамо, подкрепа и опора“, каза кметът в приветствието си към присъстващите на празненството.

Преди празничния обяд бе изнесена кратка музикална програма. Пенсионерите си пожелаха Новата година да бъде по-добра, да е спорна, да е силна и усмихната, пожелаха си здраве и късмет. 

Още снимки
 Прочитания: 452 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign