Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

"Екопак България" дари нова детска площадка на кърджалийските деца

 05 Септември 2007

В истински празник се превърна днешното тържество по повод началото на кампанията за разделно събиране на отпадъци, генерирани на територията на град Кърджали организирано от «Екопак България». За всички деца и техните родители бе подготвена интересна програма.
Най-голямата изненада за всички бе изградената с помоща на ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ нова детска площадка в градинката пред църквата «Св. Георги». Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и Тихомир Лазаров - технически директор на «Екопак България» прерязаха заедно лентата на новото съоръжение. Малчуганите не пропуснаха възможността веднага да се спуснат по пързалките и да залюлеят люлките във весела детска напревара. Преди това бяха наградени участниците в конкурса за есе и рисунка в три възрастови групи «Ще помогнем ли за опазването на нашата планета, ако се включим активно в разделното събиране на отпадъците?» организиран от ”Екопак България” АД. Лично инж.Хасан Азис връчи десетте награди на отличилите се.
В празника участваха и актьорите от театър Пан. Чрез игри и закачки те приканиха присъстващите с по-голяма отговорност да пристъпват към процеса на разделно събиране на отпадъци и опаковки. Децата, които се включиха най-активно в организираните игри, песни, танци и викторина получиха много подаръци и специални поименни грамоти «Посланик на Екопак» за Кърджали за активен принос в кампанията за разделно сметосъбиране.


Още снимки
 Прочитания: 2226 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign