Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът на Кърджали разговаря с работници от "Горубсо "АД

 14 Септември 2007

Снощи над 150 работници и служители от “Горубсо “АД се срещнаха с кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис. Поводът е запознаване на общинското ръководство с работата на фирмата ,нейната бъдещата инвестиционна политика и конкретно постъпилото инвестиционно предложение за реконструкция и разширение на инсталация за преработка на златосъдържащи полиметални руди.
Днес пред журналисти господин Азис изрази удовлетвореността си от проведената среща и подчерта, че като кмет на общината , ръководейки се от принципите на прозрачността и откритостта , е задължен да информира всички граждани за работата на предприятието и особено
за внесеното в общината инвестиционно предложение , което визира технология за извличане на благородни метали от производствени отпадъци, като разширение на действащата гравитационна инсталация за обогатяване на златосъдържащи полиметални руди.
Това е сериозен въпрос ,касаещ не само служителите и работниците във фирмата ,но и всички кърджалийци .
В тази връзка ще предложа на ръководството на Общинския съвет информация за инвестиционното предложение да бъде включена в дневния ред на предстоящата сесия на местния парламент на 20 септември, допълни още г-н Азис ..


 Прочитания: 1664 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign