Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Откриха търговското изложение "Кърджали 2007"

 16 Октомври 2007

Днес в 11 часа бе открито 10-то търговско изложение “Кърджали 2007”. То е организирано от Търговско промишлената палата -Кърджали и Бургаския изложбен център. Изложението е насочено към всички браншове от производството и търговията в областта на леката и тежката промишленост.Организаторите отчитат по-голям интерес от фирмите- изложителки, които през тази година са 50.
Символично лентата прерязаха председателят на Търговско промишлената палата в Кърджали Наско Настев и временно изпълняващият длъжността кмет на община Кърджали Нурджан Юсеин.
Радвам се, че имам възможност да открия юбилейното издание на търговското изложение. През изминалите десет години то се превърна в място, където всички ние, жители и гости на областния град, можем да пазаруваме качествени стоки на приемливи цени. Надявам се , че и сега на представителните щандове ще видим новостите в леката промишленост през есенно - зимния сезон, а местният бизнес ще установи трайни контакти с фирми от страната, каза в приветственото си слово г-н Юсеин .
Изложението ще бъде закрито по традиция на 21 октомври, когато е Денят на Кърджали. Тогава ще бъде теглена и традиционната томбола за посетителите .

Още снимки
 Прочитания: 2667 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign