Панорамен изглед на Кърджали


Начало Архив на новините

Архив за месец: Декември - 2021 г.

ОИЦ-Кърджали подновява договора си за още две години, отчете успешна 2021 година

 01 Декември 2021
Областният информационен център – Кърджали продължава работата си и през следващите две години, след като изтече договора по досега осъществявания проект. Това става по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: „Осигуряване на функционирането на националната мрежа от областни информационни центрове (2022-2023)“ по Оперативна програма “Добро управление” 2014-2020 г. Това съобщи на пресконференция управителя на центъра Дора Христова. Освен нея и експертите в ОИЦ Виктор Хорозов и Мариана Петрова, в пресконференцията участва и ръководителят на проекта Надежда Цветкова – началник отдел „Стратегическо планиране и управление на проекти” в общинската администрация.

В ОДК Кърджали отбелязаха 1 декември – Световния ден за борба със СПИН

 01 Декември 2021
По повод 1 декември – Световен ден за борба със СПИН, учениците от Детски и младежки парламент към Общински детски комплекс с ръководител Нели Карабашева, изработиха брошури с информация за ХИВ и СПИН – начини на заразяване и превенция на страшната болест.

Започна сглобяването на дървените къщички за Коледния базар в Кърджали

 02 Декември 2021
Започна  сглобяването на първите дървени къщички, които ще превърнат пространството пред сградата на община Кърджали, по бул. „България” в Коледен базар. Общият им брой е 15, а в  тях  да предлагат своите продукти са поканени местни производители и търговци.2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign