Панорамен изглед на Кърджали


Начало Архив на новините

Архив за месец: Март - 2004 г.

Сезгин Бекир стана член на Националната асоциация на секретарите

 01 Март 2004
Секретарят на Община Кърджали г-н Сезгин Бекир бе избран за член на Контролния съвет на Националната асоциация на секретарите на общини в България.Това стана на 11-то Общо събрание,което се проведе на 27 и 28 февруари в град Габрово.

Кметът на Кърджали се отчете за 100-те дни управление

 04 Март 2004
Сред най-важните неща,които се случиха през изминалите 4 месеца са попълването на ръководството на общината и прилагането на приетата от ОбС нова организационна структура на общинска администрация. По време на изборите ние като ДПС поехме един политически и обществен ангажимент за представителство на всички етноси в ръководството на общината,това наше обещание вече го изпълнихме.

КЪРДЖАЛИ ПОЧЕТЕ 3 МАРТ

 04 Март 2004
Въпреки студеното време Кърджали тържествено отбеляза националния празник 3 март. Тази година се навършват 126 години от освобождението на България от османско робство.

Хасан Азис - зам.-председател на НСОРБ

 08 Март 2004
Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис е избран за заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България.Д-р Красимир Милев,кмет на община Търговище оглави управителното тяло на сдружението.

Такситата с холограмни стикери

 10 Март 2004
Общинска администрация ще изготви до месец холограмни стикери за такситата.Това бе решено на среща при кмета на общината инж.Хасан Азис,в която участваха представители на Териториална данъчна дирекция,РУ ДАИ и КАТ.Стикерите ще съдържат индивидуалния номер на автомобила,ще имат защитен елемент и ще важат за срок от една година.

Готова е картотеката за жилища

 10 Март 2004
Проведе се първото заседание на Комисията по картотекиране и настаняване под наем на граждани в общински жилища.Председател на 7-членната комисия,създадена със заповед на кмета инж.Хасан Азис е зам.-кметът Нурджан Юсеин.

Дават 200 хил.лв. за писане на проекти

 11 Март 2004
В бюджета на община Кърджали за тази година са заделени 200 хил.лв.,които ще се използват за изготвяне на инфраструктурни проекти.

Посланикът на САЩ посети Кърджали

 13 Март 2004
Посланикът на САЩ в България г-н Джеймс Пардю беше на посещение в град Кърджали от 10 март 2004 г. до 13 март 2004 г.Посещението е частно с цел опознаване на града и забележителностите му,обясниха от Пресслужбата на американското посолство.

Интервю с инж. ХАСАН АЗИС

 16 Март 2004
Кметът инж. Хасан АЗИС : ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО Е ДА УПРАВЛЯВАШ КЪРДЖАЛИ Градът ще има нова промишлена зона , европейска инфраструктура и собствен фонд за проекти.

Хасан Азис избран за делегат на СКК

 25 Март 2004
Кметът на Община Кърджали инж.Хасан Азис е избран за делегат на Смесения консултатитен комитет /СКК/ между Националното сдружение на общините в РБългария /НСОРБ/ и Комитета на регионите на Европейския съюз.

Предотвратяване на бъдещо замърсяване с прах от хвостохранилището на “Горубсо-Кърджали“АД

 30 Март 2004
Днес,30 март 2004 г. в Община Кърджали, по инициатива на кмета инж.Хасан Азис, се проведе работна среща за предотвратяване на бъдещо замърсяване с прах от хвостохранилището на “Горубсо-Кърджали“АД.2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign