Панорамен изглед на Кърджали


Начало Архив на новините

Архив за месец: Юли - 2005 г.

Благодарствено писмо до кмета на община Кърджали изпрати Янка Такева

 06 Юли 2005
Председателят на изпълнителния комитет на Синдиката на българските учители Янка Такева изпрати благодарствено писмо до кмета на Кърджали инж.Хасан Азис.То е по повод оказана подкрепа за провеждането на Първата национална спартакиада на учители и служители от системата на средното образование.

Редовна месечна среща с кметовете на населени места в община Кърджали се проведе днес

 06 Юли 2005
Редовна месечна среща с кметове на населени места в община Кърджали се проведе днес в общинска администрация.Две бяха основните теми включени в дневния ред.В срещата участие взеха кмета на общината инж.Хасан Азис и секретаря на общинска администрация Сезгин Бекир.

Почетен плакет на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" получи днес кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис

 11 Юли 2005
Почетен плакет на Многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Атанас Дафовски" получи днес кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис. Това стана по време на връчването на поредното дарение от медицинска апаратура предназначена за Центъра по хемодиализа в кърджалийската болница.

Пет апарата за хемодиализа дариха на болницата в Кърджали

 12 Юли 2005
Официално дарението беше връчено вчера на изпълнителният директор на Многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Атанас Дафовски" в присъствието на кмето на община Кърджали инж. Хасан Азис.

Чарлз Ландри-специалист по културни политики се срещна с кмета на община Кърджали

 12 Юли 2005
В края на миналата седмица на двудневно посещение в Кърджали бе Чарлз Ландри-английски специалист по културни политики.По време на визитата си тук той участва и в работна среща с кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис и заместника му инж.Митко Синабов.

Кърджали се поклони пред Апостола на свободата

 18 Юли 2005
Днес кърджалиици отбелязаха тържествено 168-та годишнина от рождението на Васил Левски.Честването бе организирано от община Кърджали и Общински комитет "Васил Левски".

Община Кърджали и ВиК ООД обсъждат възстановяването на улиците след ремонти по водопроводната мрежа

 19 Юли 2005
Акцентът на срещата е възстановяването на дупките по улиците на града и населените места в общината след извършени ремонтни дейности от водоснабдителното дружество. Няколко договорености са постигнати на работната среща.

Започна изграждането на пътя до свещения тракийски град Перперикон

 19 Юли 2005
От днес започна изграждането на пътя до свещения град Перперикон, съобщи на среща с журналисти заместник кмета на община Кърджали инж. Митко Синабов.

След близо 7 годишно прекъсване детската железница в Кърджали отново ще пътува

 19 Юли 2005
С помощта на община Кърджали детската железница в града ще бъде възстановена. Желанието на общинското ръководство е до края на лятото влакчето отново да радва малчуганите на града.

Инж. Хасан Азис:"Оставам докрай кмет"

 20 Юли 2005
"Въпросът дали ще стана депутат в 40-тото Народно събрание не е актуален за мен", каза пред журналисти кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис.

Обсъждат нова структура на общинска администрация на заседанието на Общинския съвет

 20 Юли 2005
Промяна в структурата на общинска администрация ще обсъждат общинските съветници на заседанието на Общинският съвет, което ще се проведе утре - 21 юли.

Скоро фондът на художествената галерия "Станка Димитрова" в Кърджали ще бъде преместен

 20 Юли 2005
Приключи ремонта на покривната конструкция на сградата на основно училище "Георги Бенковски", където ще бъдат преместени картини от художествената галерия "Станка Димитрова" в Кърджали.

Изпълнението на обекти с обществена значимост-преоритет в работата на община Кърджали

 21 Юли 2005
Днес се проведе последното заседание на Общинският съвет в Кърджали, преди той да излезе в лятна ваканция.Като последна точка от дневния ред бяха включени за отговор въпроси към градоначалника свързани с работата по обществено значими обекти в общината.

Отпуснаха целеви средства за ремонт на читалища

 21 Юли 2005
Допълнителна субсидия за неотложни ремонтни дейности в размер на 11 хиляди лева бе получена в община Кърджали.Средствата са целеви и са предвидени за ремонт на сградите на читалищата "Родопски фар"-кв.Гледка,"Обединение" и Регионалния информационен консултански център .

Общинари и журналисти в подкрепа на идеята за информационен трансграничен обмен

 22 Юли 2005
От вчера на посещение в Одрин, Република Турция е делегация от община Кърджали,ръководена от кмета инж.Хасан Азис.С него са и двамата му заместници и голяма група журналисти от областния град, представители на местни и национални медии.

Журналистите от Кърджали се завърнаха от посещение в Одрин

 25 Юли 2005
Два дни кърджалийски журналисти, водени от кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис, бяха на посещение в турският град Одрин по покана на областният управител Мусрет Мироглу. Сред българската група бяха председателите на двете журанлистически дружества в Кърджали - Петър Бакалов и Радка Петрова.

Кметът на гръцката община Комотини пристигна на посещение днес в кърджали

 25 Юли 2005
Делегация от гръцкият град Комотини беше на посещение днес в община Кърджали. Тя бе водена от кмета на пограничната община Тасос Вавациклис. На среща с ръководството на кърджалийската община е бил обсъждан проекта, който се реализира съвместно от двете общини за развитие икономическият потенциал в пограничен район Кърджали.2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign